FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Auto importeren uit Duitsland BPM

 

Duitsland is het land van waaruit het meest geïmporteerd wordt, dat komt o.a. door dat er een grote aanbod van auto’s te vinden is. Dit heeft dan ook te maken dat de BPM, die lager kan uitvallen doordat er bijv. meerdere opties in je auto zitten. In Nederland had je diezelfde auto standaard gekregen voor de zelfde prijs, terwijl er misschien wel aan duizenden euro’s aan opties op zit.

BPM (Belasting Personenauto's en Motorrijwielen) wordt geheft als belasting op het eerste ingebruikneming van een personenauto in Nederland. Dit is nou eenmaal de wet van de overheid. Auto importeren uit Duitsland door de BPM. Waarom? Om je een inschatting te geven van wat een auto kan kosten zonder of met BPM gebeurt dit als volgende.

De consumentenprijs van een nieuwe auto bedraagt 43.298,-  daarbij is een bedrag gemoeid van € 11.000,- aan BPM en € 5.000,- aan BTW. Deze BMP en BTW zitten al in de consumentprijs berekend. En zijn de opties op de auto daar ook bij in verrekend. 

Zodra je deze auto niet meer nieuw koopt, dus als er meer dan 3.000 km is gereden en een auto die tussen de 6 en 12 maanden oud is, dan krijg je een korting over je BPM van 24%. Tussen 12 maanden en 24 maanden krijg je een korting van maar liefst 37%. Dus dat de auto als gebruikt wordt gezien is nogal een groot woord. Je kan het eerder jong gebruikt noemen.

Dit is dan de korting die bij 6 t/m 12 maanden oud ong.€ 2.500 kan opleveren en bij 12 t/m 24 maanden oud ong. € 4.000 kan opleveren.  En dat is nogal wat! Zeker als je de auto in Duitsland koopt waar de prijzen al lager zijn, dit kan je dus veel besparen.  Vandaar dat auto importeren uit Duitsland door de BPM hedendaags zo vaak wordt gedaan.

Bent u geïnteresseerd in een auto te importeren? Vul dan nu vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Zoekwoorden gerelateerd aan 'auto importeren uit Duitsland BPM'

bpm calculeren

invoer BPM

auto importeren Duitsland

audi invoeren Duitsland

auto Duitsland

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD