FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Bereken de BPM van de import

 

Hoe berekent u de BPM van de import. De berekening van de BPM hangt van verschillende zaken af. Van welk jaartal is de auto, wat is de nieuwprijs van de auto, welke opties zitten op de auto en heeft de auto schade? EU-Import berekent elke dag de BPM van auto's en weet daar dan ook alles van af. EU-import kan u dan ook helpen met het bereken van de BPM van de import. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn of hier meer informatie over willen, twijfel dan niet om ons aanvraagformulier in te vullen.

 

Tarieven BPM

De CO2-grenzen in de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM) worden aangescherpt. De eerste aanscherping van de CO2-grenzen vindt per 1 juli 2012 plaats. Daarna vindt een jaarlijkse aanpassing plaats per 1 januari (vanaf 1 januari 2013). Er blijft een vrijstelling bestaan voor de meest zuinige auto’s.

Met ingang van 1 juli 2012 komt er een vierde schijf in de tariefstructuur van de BPM. Hierdoor zullen de ‘slurpers’ zwaarder belast worden.

Het huidige onderscheid in CO2-grenzen voor benzine en diesel verdwijnt. De komende jaren groeien deze grenzen langzaam naar elkaar toe. Vanaf 2015 wordt er geen onderscheid meer gemaakt en gelden in de BPM voor benzine- en dieselauto’s dezelfde CO2-grenzen en CO2-tarieven.

De huidige vaste toeslag in de BPM voor dieselauto’s ter compensatie van het accijns voordeel dat een dieselauto geniet, wordt met ingang van 1 juli 2012 omgezet in een CO2-afhankelijke diesel toeslag. De CO2-afhankelijke diesel toeslag gaat uit van een tarief per gram CO2-uitstoot boven de 70 gr/km. Dit houdt in dat vanaf 1 juli 2012 voor dieselauto’s met een CO2 -uitstoot van minder dan 92 gr/km maar meer dan 70 gr/km niet langer volledige vrijstelling BPM geldt; wel vrijstelling van de basis van de BPM, geen vrijstelling van de diesel toeslag. De volledige vrijstelling zal slechts gaan gelden voor dieselauto’s met een CO2-uitstoot van hooguit 70 gr/km.

 

 

Zoekopdrachten gerelateerd aan 'bereken bpm import'

hoeveel bpm  

bpm omrekenen

duitse auto importeren bpm

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD