FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

BPM Bereken

 

Hoe gaat het berekenen van de BPM in zijn werk?

 

Om een Auto in te voeren naar Nederland, dient u BPM ‘’ Belasting van personenauto’s en motorrijwielen’’ te betalen. Volgens de Nederlandse wet is men verplicht om een BPM aangifte in te dienen en de BPM af te dragen. Een BPM berekening wordt bij iedere auto specifiek berekend. De BPM wordt steeds meer gebaseerd op de CO² uitstoot van de auto. Dat betekend dat wanneer u een auto heeft die veel CO² uitstoot, de BPM hoger wordt ten opzichte van een auto minder uitstoot. Het maken van een BPM berekening kunt u zelf doen, echter raden wij dit af. Wanneer u niet volledig op de hoogte bent van alle regels, betaalt u al snel teveel.

 

EU-Import is al jaren ervaren en gespecialiseerd in het maken van BPM berekeningen. Wij staan constant in contact met de Belastingdienst en houden alle rechtszaken en jurisprudentie bij die over dit onderwerp gaan. Door de zeer uigebreide berekeningen die wij maken, bent u altijd verzekerd dat u zo weinig mogelijk BPM betaald en meer voordeel haalt uit uw import auto.

Wilt u in contact komen met EU-Import vul het vrijblijvende offerte aanvraag formulier in.                                                  

 

Met welke factoren hebben allemaal te maken bij de BPM Berekening:

Bereken de BPM: factor Catalogus prijs.

Tot 1 juli 2012 heeft de catalogus prijs betrekking op de BPM berekening. In het kort houdt dit in dat de BPM wordt berekend op basis van de Catalogusprijs. Een auto met een lage Catalogusprijs heeft een lagere BPM dan een auto met een hoge Catalogusprijs.

 

Bereken de BPM: factor CO² Uitstoot

De BPM wordt steeds meer gebaseerd op de CO² uitstoot van de auto. Dat betekend dat wanneer u een auto heeft die veel CO² uitstoot, de BPM hoger wordt ten opzichte van een auto minder uitstoot.

Vroeger werd er bij de BPM berekening veel meer naar de Catalogus prijs gekeken, nu wilt de belastingdienst dat langzaam omzetten naar de CO² uitstoot van de auto’s. Zodat er steeds meer mensen in zuinerige auto’s gaan rijden.

 

EU-Import

Wilt u zelf een auto importeren en wilt u daar hulp bij? EU-Import neemt de touwtjes in handen en helpt u bij het hele proces. Door de gespecialiseerde collega's van EU-Import kunt u goedkoper een auto importeren. EU-Import gaat dieper op de BPM berekening in dan de concullega's.

 

Wilt u meer weten op BPM bereken, hieronder staan nog andere zoekopdrachten over het onderwerp BPM bereken.

bpm rdw belastingdienst

bpm berekenen invoer

duitse gebruikte auto bpm

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD