FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

BPM calculatie, hoe doe ik dit?

 

Door de BPM calculatie, komt u precies te weten met hoeveel BPM en BTW de aanschafprijs van een personenauto belast is. De BPM calculatie is van belang om uit te rekenen hoeveel BPM u moet afdragen bij de invoer van een auto uit het buitenland. Hiervoor dient u uit te gaan van de Nederlandse bruto aanschafprijs inclusief eventuele accessoires van het desbetreffende bouwjaar.

De BPM van personenauto’s wordt deels berekend op basis van de catalogusprijs en deels op basis van de CO2-uitstoot (zuinigheid) van de auto. Elektrische auto’s en hybride (zeer zuinige auto’s), zijn vrijgesteld van BPM. In het kentekenregister van RDW staat hoeveel CO2 een voertuig uitstoot. Kan de automobilist geen CO2-uitstoot vaststellen, dan gelden standaardwaarden.

 

U kunt de BPM calculatie zelf uitvoeren via de website van de Belastingdienst. De exacte BPM calculatie is erg ingewikkeld en daarom willen wij u daar graag verder bij helpen. Wij zijn in staat om de BPM prijs wat preciezer uit te rekenen, dan wordt opgegeven via de site van de Belastingdienst. Onder het kopje BPM 2012 vind u hierover meer informatie. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen of het aanvraagformulier invullen voor een vrijblijvend advies over de BPM calculatie.

 

Zoekopdrachten gerelateerd aan 'bpm calculatie'

bpm calculeren

invoer bpm

bpm autos

bpm Duitsland

bpm tabel

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD