FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Hoe importeer ik een auto via EU-Import?

Werkwijze

Omdat EU-Import uitsluitend op verzoek auto's importeert en invoert is het van belang dat alle wensen van u als onze klant helder en overzichtelijk zijn. Op het aanvraagformulier van EU-Import geeft u aan wat uw wensen en behoeften zijn. Vult u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, indien mogelijk met internet-link(s), zodat wij snel en daadkrachtig kunnen helpen om de juiste auto aan te schaffen.

Aan de hand van het ingevulde aanvraagformulier selecteert EU-Import enkele auto's. Bij het ontstaan van onduidelijkheden nemen wij telefonisch contact met u op. Uiteindelijk worden de beste opties in een vrijblijvende offerte, per mail naar u verzonden.

Om u als klant een duidelijke beeld te laten krijgen van alle bijkomende kosten, worden onderstaande punten afzonderlijk in de offerte opgenomen (indien van toepassing):

  • Aankoopbedrag van de auto
  • BPM (Belasting voor Personenvoertuigen en Motorvoertuigen)
  • Transportkosten (afh. van bestemming)
  • RDW-keuringskosten (incl. weegkosten en roet-meting (diesel))
  • Kentekenkosten (nieuw kenteken)
  • Tenaamstelling
  • De Fee van EU-ImportHet invullen van het aanvraagformulier en het verzoek tot het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. Wanneer u besluit over te gaan tot de aanschaf van de auto, vraagt EU-Import u om een aanbetaling. Deze aanbetaling geeft EU-Import de zekerheid dat u serieus geïnteresseerd bent en de auto wilt kopen.

Als EU-Import op de bestemming aankomt, wordt de auto optisch en technisch gecontroleerd. Aan de hand van de advertentie worden alle opties gecontroleerd op aanwezigheid en werking. Eventuele niet-eerder-gemelde schades, het  onderhoud, het maken van een proefrit, status van exterieur/interieur en het profiel van de banden, wordt ter plekke ook goed nagekeken. Tijdens de controle wordt u telefonisch op de hoogte gebracht van alle bevinden en geeft EU-Import haar advies alvorens de koop afgerond kan worden. Bij uw goedkeuring wordt de auto gekocht en naar onze vestiging in Helmond gebracht.

Zodra de auto in Nederland is en de voorbereidingen zijn getroffen wordt de auto ter keuring aangeboden en BPM aangifte gedaan. Het kentekenbewijs wordt dan binnen 10 werkdagen per post verstuurd aan EU-Import. Er zijn in 2010 enkele BPM regels gewijzigd wat voor vertraging heeft gezorgd bij de uitgifte van kentekenbewijzen, kan dit nog in een enkel geval uitlopen nog steeds uitlopen.

Indien de goedkeuring en het daarbij horende kentekenbewijs zijn ontvangen, maakt EU-Import met u de afspraak om de auto uit te leveren. Bij het ophalen zorgt EU-Import ervoor dat de auto schoongemaakt en gepoetst, voorzien van Nederlands kenteken, voor u klaar staat! Normaliter wordt deze afspraak gemaakt bij het kantoor van EU-Import te Helmond, natuurlijk is het ook mogelijk om hierover een ander afspraak te maken.

We streven ernaar om binnen 1 maand na offerte-datum uw auto rijklaar uit te leveren!

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD