FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Importeren uit Duitsland


Bij het importeren uit Duitsland komen verschillende belangrijke zaken kijken. Waar vindt u de auto? Hoe gaat u betalen? Hoe vervoert u de auto naar Nederland? Hoe kunt u voor een zo laag mogelijk BPM tarief een Nederlands kenteken verkrijgen?

EU-Import helpt u van a tot z bij het import proces. Wij hebben jarenlange ervaring in het importeren vanuit Duitsland en andere landen.

Over het algemeen loont het zich altijd om een auto te importeren uit Duitsland, maar het meeste voordeel behaalt u bij een jong gebruikte auto. Dit is dan ook de meest geimporteerde categorie auto’s uit Duitsland en verder. Een jong gebruikte auto uit Duitsland importeren is zo polupair doordat:

  • • De prijzen zijn in Duitsland gunstiger
  • • De auto's zijn vaak al standaard beter uitgerust met opties en accessoires
  • • Het onderhoud in Duitsland wordt beter bijgehouden en dat gebeurd ook vaker bij de dealer
  • • Het aanbod is verschrikkelijk groot, waardoor er altijd wel een Duitse tweedehands auto te vinden is die aan uw wensen voldoet.

Hoe vindt u een auto in duitsland?

Bij het importeren van een auto uit Duitsland, kunt u diverse websites raadplegen waar een zeer groot aantal auto’s wordt aangeboden. De beste websites voor Duitsland zijn: www.mobile.de en www.autoscout24.de.

Omdat EU-Import een groot dealer bestand heeft opgebouwd, kunnen wij voor u ook specifiek bij dealers en andere relaties zoeken naar een voor u passende auto die aan uw criteria voldoet.

Technisch controleren auto

Wanneer u een Duitse tweedehands auto heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, is het belangrijk dat deze goed wordt gecontroleerd op eventuele mankementen. EU-Import neemt dit graag van u over. Wij gaan de auto uitgebreid optisch en technisch inspecteren en overleggen ieder detail met u, zodat u overal van op de hoogte bent. Eventuele mankementen kunnen in de laatste prijsonderhandelingen worden meegenomen. Natuurlijk kunt u er ook zelf voor kiezen om de controle uit te voeren, echter kunnen wij dan niet meer in staan voor de staat van de auto. Tot op het laatste moment van aankoop bent u degene die de eindbeslissing geeft.

Controleren Auto papieren

Het is natuurlijk ook erg belangrijk om de auto papieren van de te importeren auto uit Duitsland te controleren. Duitse autopapieren bestaan altijd uit twee documenten, de Fahrzeugbrief en het Fahrzeugschein. Zorg altijd dat u beide documenten heeft, anders is het niet mogelijk om de auto te importeren! Naast de autopapieren is de CVO handig om te hebben, omdat hier waarden als de Co2 uitstoot op staan vermeld (een origineel document waarop alle technische gegevens staan van de auto). Bovendien is het voor de BPM aangifte verplicht dat u ten alle tijde een aankoopfactuur indiend.

Hoe gaat u betalen?

Als alles is gecheckt en gecontroleerd kunnen we overgaan tot de betaling. Wanneer u ervoor kiest om de Duitse import auto zelf aan te schaffen dan is het raadzaam om contact te betalen. U heeft zo een betere onderhandelingspositie en minder risico dan wanneer u het bedrag overmaakt via bank. Dit geldt ook voor aanbetalingen naar Duitsland, u handeld slechts vanuit een advertentie en heeft de auto nog niet in het echt gezien. Wanneer u ons de aankoop laat verzorgen dan hoeft u niets van dit allen zorgen te maken. Wij kopen de auto aan zonder dat u hierbij enig risico loopt.

Wanneer wij de te importeren auto voor u mogen aanschaffen zullen wij het bedrag betalen. Dit doen wij ook ter plekke, nadat we de laatste prijsonderhandelingen met de verkoper hebben gevoerd, met u alles hebben doorgenomen en u akkoord bent met de specificaties van de auto.

Hoe vervoeren we de auto naar nederland?

Wanneer we de te importeren auto in Duitsland hebben gekocht, zal deze ook Nederland moeten worden vervoerd. Omdat wij toch ter plekke zijn vanwege de keuring en betaling, rijden we dezelfde dag de auto zelf terug naar Nederland. Tijdens deze rit is de auto All-Risk verzekerd. Wanneer u er voor kiest de te importeren vanuit Duitsland zelf te transporteren, dan is dat alleen mogelijk via een tijdelijk 5-daags kenteken (via EU-Import verkijgbaar) of via ander transport zoals een auto ambulance.

Hoe verkrijgt u een Nederlands kenteken.

Om een geldig Nederlands kenteken op uw geimporteerde auto te verkrijgen, dient de auto naar de RDW te gaan voor een keuring. Bij het importeren van een auto wordt door de RDW een controle uitgevoerd op de autopapieren en de auto zelf. Daarnaast is het bij een te importeren auto uit Duitsland verplicht om een BPM aangifte af te dragen bij de Belastingdienst. EU-Import heeft jarenlange ervaring in het importeren van auto’s en specifiek in de BPM wetgeving. Wij kunnen ons experts noemen op BPM gebied doordat wij verder gaan dan onze neus lang is en constant in gesprek zijn met de Belastingdienst over de BPM regelgeving.

Wij nodigen u graag uit om met ons contact op te nemen voor informatie of een vrijblijvende offerte.

een auto importeren duitsland

auto importeren kosten berekenen

invoer bpm

auto import vanuit duitsland

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD