FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Kosten invoer auto

 

Kosten bij invoer van een auto binnen de EU

 

In ons offerte aanvraag formulier voert u in welke auto u zoekt. Hoe vollediger u dit formulier invult, hoe beter wij voor u kunnen zoeken en des te sneller u een gepaste offerte zal ontvangen.

 

EU-Import selecteert enkele auto's, die het beste aan uw criteria voldoen. Bij het ontstaan van onduidelijkheden nemen wij telefonisch contact met u op. Uiteindelijk worden de beste opties in enkele offertes naar u verzonden.

 

Omdat u natuurlijk een volledig kostenplaatje wilt ontvangen, sturen wij u een volledige offerte met alle kosten bij invoer van een auto, waarin alle volgende punten zijn opgenomen (indien van toepassing):

  • De aankoopprijs van de auto
  • De reiskosten voor het ophalen van de auto (inclusief kosten voor verzekering en tijdelijk kenteken)
  • De BPM
  • De RDW-keuringskosten en weegkosten (eventueel inclusief roetmeting in geval van een diesel)
  • Kentekenplaten kosten
  • Kosten van de tenaamstelling
  • Kosten van het transport naar U in Nederland (optioneel)
  • De Fee van EU import.

  

Het indienen van een zoekopdracht is geheel vrijblijvend, u betaald pas wanneer wij ook daadwerkelijk een auto gaan importeren. Enkele kosten bij invoer van een auto zijn variabel. Zo is de aanschafprijs van de auto variabel, de kosten van de BPM zijn natuurlijk variabel en de reis kosten bij invoer van de auto (dit geldt alleen wanneer wij het transport voor u regelen).

 

Wanneer u besluit over te gaan tot de aanschaf van de auto, zal EU-Import u vragen een aanbetaling te doen. De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van de hoogte van de totale kosten voor de invoer van de auto, doorgaans vragen wij 35% tot 40% van dit bedrag. Deze aanbetaling dient 2 doelen; allereerst een zekerheid dat u de auto de auto ook van ons afneemt, ten tweede om onze liquiditeit op peil te houden.

 

De volgende werkdag wordt de auto ter keuring aangeboden, en wordt de BPM afgedragen.
Het kentekenbewijs wordt dan per post naar EU-Import opgestuurd. Als dit binnen is zorgt EU-Import voor de kentekens op de auto.

EU-Import neemt dan contact met u op om de auto op te leveren. De auto wordt altijd bij EU-Import opgehaald, mits daarover iets anders is afgesproken.

  

Zoekopdrachten gerelateerd aan 'Kosten invoer auto'

bpm berekenen

invoerrechten auto

auto importeren

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD