FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

RDW belasting

 

 Zodra wij van de RDW het kentekenbewijs binnen hebben, kunnen we een afspraak inplannen voor de uitlevering van uw import auto. Wij krijgen van de RDW niet eerder de kenteken combinatie, omdat dit vanwege privacy redenen wordt beveiligd. De kenteken combinatie die de RDW heeft afgegeven weten wij zelf dus ook pas op het moment dat wij de post met het kentekenbewijs krijgen.

Bij de uitlevering en tenaamstelling van uw auto, wordt deze aangemeld voor de wegen belasting. De RDW controleert de verzekeringsplicht, daarom is het ten zeerste aan te raden om de auto te verzekeren alvorens u deze komt ophalen. U gaat vanaf het moment van tenaamstelling wegen belasting betalen.

Wanneer u eventueel een auto bij ons inruilt, dan wordt deze auto op onze bedrijfsvoorraad geschreven. U ontvangt dan van ons een vrijwaringsbewijs. Vanaf het moment van afgifte van het vrijwaringsbewijs van de inruilauto, stoppen de betalingen aan wegen belasting. De RDW geeft alle data en informatie aan de Belastingdienst door waarna het eventueel teveel betaalde bedrag aan wegen belasting automatisch aan u wordt terug betaald.

Voor meer informatie, vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  

  

Zoekopdrachten gerelateerd aan RDW belasting

 

RDW belasting berekenen

RDW keuring

RDW importeren

 

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD