FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

RDW invoer

 

De RDW (Rijksdienst voor wegverkeer) ziet er op toe dat alle voertuigen aan de Nederlandse veiligheids- en milieu-eisen voldoen. Helaas voldoet niet elke geïmporteerde auto aan deze eisen en bent u genoodzaakt de auto hier op aan te passen. EU-Import heeft de kennis en mogelijkheid om elke auto aan de Nederlandse eisen te laten voldoen. Daarnaast controleert en registreert de RDW bij invoer de gegevens van geïmporteerde voertuigen, de vorige eigenaren en de afgegeven documenten.

Heeft u nu toch zelf een personenauto gekocht in het buitenland en u wilt deze zelf invoeren in Nederland, dan moet u een aantal stappen nemen om een Nederlands kenteken voor dit voertuig te krijgen.

  • Ga met het voertuig naar een keuringsstation van RDW voor invoer.
  • Neem het buitenlands kentekenbewijs, het APK-rapport (bij APK-plichtig voertuig uit EU- of EVA-land) en geldig legitimatiebewijs mee.
  • Tijdens het onderzoek worden de gegevens vastgelegd die nodig zijn voor de registratie in Nederland. De procedure is afhankelijk van de herkomst van het voertuig.
  • Bij APK-plichtig voertuig, kunt u een APK-rapport uit een EU- of EVA-land overhandigen of bij de RDW meteen een APK-keuring laten uitvoeren. Anders moet u het voertuig direct na ontvangst van het kentekenbewijs bij een APK-keuringsinstantie laten voorzien van een APK-goedkeuring
  • Ga na het onderzoek door RDW direct naar de douane voor de fiscale afhandeling. De douane is gevestigd in het RDW-keuringsstation. Lees hierover meer op de website van de Belastingdienst/Douane.
  • Als aan alle verplichtingen is voldaan, krijgt u het kentekenbewijs zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.
  • Vervolgens moet u kentekenplaten laten maken, motorrijtuigenbelasting betalen en een WA-verzekering voor uw auto afsluiten.

 

Wij hebben de connecties en de ervaring om de RDW keuring, bij invoer van uw auto, snel voor u te regelen. Vul ons aanvraagformulier in op de website en we helpen u graag verder.

 

 

Zoekopdrachten gerelateerd aan rdw invoer

rdw import

Auto invoeren

importeren uit Duitsland

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD