FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

RDW Invoeren


Wanneer we een auto hebben gekocht in het buitenland en deze willen laten invoeren naar Nederland dan is het volgens de Nederlandse wetgeving verplicht om hiermee naar het RDW keuringsstation te gaan. Het is onmogelijk om een Nederlands kenteken te verkrijgen zonder eerst naar de RDW te gaan.

Bij de RDW wordt onderzocht of het voertuig toegelaten mag worden op het Nederlandse wegennet. Omdat u een auto wilt invoeren naar Nederland, dienst u ook een BPM aangifte te voldoen, hier gaat de Belastingdienst over. Er is in de meeste gevallen een loket van de Belastingdienst gevestigd, naast het RDW aangifte punt.

De RDW controleerd de auto op een aantal aspecten. Dit proces gaat als volgt in zijn werk:

  • Om bij de RDW te komen, dient u een afspraak te maken of naar de vrije keuring ( tussen 08:00 en 12:00) te gaan van de RDW
  • Bij het invoeren van een auto bij de RDW zijn een aantal documenten nodig, het buitenlandse kentekenbewijs, het buitenlandse APK rapport, de CVO en een geldig legitimatiebewijs.
  • De RDW gaat nu de gegevens van de auto onderzoeken en opvragen in het land waar de auto vandaan komt. Het is belangrijk dat alle gegevens kloppen, anders kunt u de auto niet invoeren.
  • Nadat al het papierwerk van de ingevoerde auto is onderzocht door de RDW, wordt de auto zelf onderzocht. De RDW keuringsmeester inspecteerd het chassisnummer, typeplaatje e.d.
  • Als alles in orde is, dan ontvangt u een goedkeuring van de RDW. Met deze goedkeuring én de BPM aangifte, kunnen naar de Belastingdienst om de auto verder in te voeren. Nadat de BPM is afgedragen zal de RDW een kentekenbewijs afgeven en kan de auto die we hebben laten invoeren worden voorzien van Nederlandse kentekenplaten. Nu is de auto klaar voor de Nederlandse weg.

Voor de BPM aangifte is EU-Import de specialist. Door onze jarenlange expertise op het gebied van invoeren en BPM, weten we steeds weer succes te behalen door een snelle afwikkeling van de procedures maar vooral door een zo laag mogelijk BPM bedrag aan te geven. Vul voor meer informatie ons vrijblijvende offerte aanvraag formulier in.


Zoekopdrachten gerelateerd aan rdw invoeren

rdw invoer

rdw import

rdw berekenen

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD