FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

 Tweedehands auto in Duitsland zoeken

 

Wilt u een tweedehandse auto kopen in Duitsland en heeft u daar hulp bij nodig, dan zijn wij de aangewezen persoon om u te helpen.

 

Bij het kopen van een tweedehands auto in Duitsland, kunt u profiteren van een financieel voordeel. De prijzen van de tweedehands auto's liggen in Duitsland aanzienlijk lager dan in Nederland. Ook het nog te betalen BPM bedrag schrijft redelijk snel af, waardoor het meestal voordeliger is dan het kopen van een tweedehands auto in Nederland.

 

Als wij voor de klant op zoek gaan naar een tweedehands auto in Duitsland, dan maken we meestal gebruik van de volgende websites:

 

Door onze ervaring hebben wij de juiste connecties in Duitsland om uw tweedehandse auto te kopen. Juist bij het kopen van een tweedehands auto, krijgt u te maken met de risico's van onzichtbare mankementen en schades. Wij zijn de expert op dit gebied en gaan zeer vakkundig te werk.

 

Als EU-Import op de bestemming aankomt, wordt de auto optisch en technisch gecontroleerd. Aan de hand van de advertentie worden alle opties gecontroleerd op aanwezigheid en werking. Eventuele niet-eerder-gemelde schades, het onderhoud, het maken van een proefrit, status van exterieur/interieur en het profiel van de banden, wordt ter plekke ook goed nagekeken. Tijdens de controle wordt u telefonisch op de hoogte gebracht van alle bevinden en geeft EU-Import haar advies alvorens de koop afgerond kan worden. Bij uw goedkeuring wordt de tweedehands auto in Duitsland gekocht en naar onze vestiging in Helmond gebracht.

 

Klinkt dit u als muziek in de oren en wilt u graag dat wij dit voor u regelen, dan kunt u ons aanvraagformulier vrijblijvend invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie.

 

  

Zoekopdrachten gerelateerd aan tweedehands auto in duitsland

tweedehands auto in duitsland kopen

duitsland auto kopen

duitse auto sites

 

 

 

 

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD